LBP jest dla dzieci, nie sądzę by się spodobał. Mi się to nie podoba a przecież jestem fanboyem
Pure - nie bierz, kolorowe, ładne gówno. Grafika jest OK, cała reszta totalnie do bani - jak już bierz motorstormy 2. Tysiąc razy lepsze niż Pure - przynajmniej dla mnie.
Wipeout HD - też polecam.
Nie wiem czy pograsz w Eye of Judgment - ja na standardowym decku tylko przegrywałem z komputerem na normalu
Jak masz jakąś ratośl 5+ lat to polecam Eye Pet-a, szczególnie, że to tanie i z ładnym polskim dubbingiem - kamerkę już będziesz miał. Zobaczysz, jak się sprawuje prawie-NATAL przed oficjalną premierą.
Na imprezy ze znajomymi - Buzz i Buzz Quizy. Całość wygląda strasznie prosto i mizernie ale odpaliłem to ostatnio na zakrapianej posiadówie u nas i skończyło się na tym, że nic innego nie robiliśmy do 3am, a koleżanka na drugi dzień o 9 rano dzwoniła z pytaniem gdzie to można kupić
Świetna zabawa.
Jak multiplatformy też wchodzą w grę to bardzo dobre są: Batman, Borderlands i AC2. Nowy MW2 też jest niezły - ale pewnie i tak wolisz grać na PC-cie.
Do mnie właśnie doszedł Demons Souls i God of War Collection. Z wypożyczalni: Shift, Watchmen, Virtua Tennis 2009 i Brutal Legend.
Nie wierzyłem - na serio japońce są porypani. 4.5mln konsol i FFXIII zeszło im powyżej 1mln w ciagu pierwszego dnia. Czyli praktycznie 25% posiadaczy PS3 rzuciło się na hura do sklepów. Przewidywałem, że ten tytuł sprzeda się w jakichś ~300 000 sztuk w ciagu tygodnia:
http://news.vgchartz.com/news.php?id=6261&mp=1