Huba napisał(a):
Rufen jakbys wiedzial o Eve cos wiecej niz jak kupowac hacked isk na ebay....
Prosba o info 24h przed wieksza bitka jest po to, ze jakis czas temu dali mozliwosc reinforcowania nodow. Niestety trzeba to zrobic w trakcie DT, dlatego prosba o informacje.
Wiec nie jest to zadne: "Nie umiemy utrzymac stabilnosci servera, poinformujcie nas jak zamierzacie pograc coz we fail" tylko zwykla pomoc dla graczy. Wiec stfu.
nawet konta na ebay nie mam
tak, nic sie nie znam, bo mam za dobrze platne zajecie, aby farmic*. rozpierdalaja juz mnie teksty takich napinaczy tutaj. ja sie nie czepiam na kazdym kroku, ze latacie jak zombie sluchajace swego mistrza nekromanty - w wielkich flotach po kilkaset/tysiecy shipow, albo czerpiecie tony funu z bicia ratow, plexow czy ch* wie czego w 00,10 czy gdzie tam. tak samo nie wytykam wciaz gornikom, ze maja w grze prace pasjonujaca i wymagajaca jak niektore kobiety w biedronce na kasie.
najlepiej od razu osobiscie sie innych czepiac *.*
co do tego proszenia sie o wysylanie im info o bitwach to rozwala mnie po prostu info o tym za kazdym razem,gdy sie ostatnio do gry czlowiek loguje
*tracic czas na
robienie kasy w grze + edit dla Twojej informacji panie sumienie narodu - kupuje juz plexy teraz placac kredytowka,wiec FU