Karol66 - update do Eye of Judgment jest duży, a X360 miał (bo już chyba nie ma) cap-a na maksymalną wielkość updatu. Update do Eye to bodajże 3GB, cap na X360 wynosił chyba 100MB, więc stąd różnica w prędkości "działania". Akurat serwery PS3/X360 skąd lecą updaty to dokładnie ta sama firma.
Długie loadingi na PS3 to raczej przeszłość - 90% gier instaluje się na HDD. Borderlandsy np. znacznie sszybciej ładują się na PS3.
Wygładzania krawędzi nie ma ani X360 ani PS3. Zęby w X360 tak samo walą po oczach w PS3, sam długi czas myślałem, że X360 ma sprzętowe AA i kompletny brak zębów, dopóki nie przyjrzałem się obrazowi o kolegi (btw. 3x rrod w ciągu 3 lat) - identyczne zębiska. Więc albo jakieś plotki, albo jakieś tam wygładzanie X360 ma, ale na tyle kupiaste, że zęby dalej są.
Ostatnia rzecz: PS3 to konsola z krwi i kości, przy X360 czułem się jakbym miał PC-ta z padami podłączonego do TV.
Z PSN też można ściągać filmy i seriale - tylko pieniądze wcale nie są takie niewielkie. Od tej strony strony torrent cały czas wygrywa
Usługa trochę nie dla mnie - a tyle sobie po niej obiecywałem. Generalnie ceny za wykupienie tytułu na własność (nie za bardzo wiem co to oznacza, bo odpsrzedać tego nie ma jak, więc co to za własność??!?) są zbliżone do wydań płytkowych w sklepach (bo w necie można znaleźć 2x taniej), natomiast koszt wypożyczenia to 3-4F (czyli 15-20zł) - dorzucasz 2F i masz bilet do kina... Osobiście korzystałbym z tego, ale za maksymalnie 1/3 obecnych cen, a tak nie używam i raczej nie będe. Kula w płot identyczna jak w przypadku gier i PSP Go (wersje pudełkowe 5F, wersje z PSN - 15F).