Belladonna napisał(a):
...Siła gildii tkwi między innymi w ilości jej aktywnych członków. To chyba oczywiste. Jeżeli więc jakaś gildia posiada zbyt mało członków by samodzielnie brać udział w siege - nie powinna w tym siege uczestniczyć. Dla mnie jest to także oczywiste....
Wybacz, ale to właśnie jest poszukiwany przez większość cytat roku...
Chcesz przez to powiedzieć, że gildie takie jak SS, Empire, Omega powinny grać niejako poza grą?? Mają nieuczestniczyć w tym co powinno stanowić clou tej gry tylko dlatego, że są mniej liczebne?? Przecież dobrze zgrany i ubrany rajd da sobie radę z dwoma rajdami noobaków - co sam widziałem jak na Fury przeszli Futilez i AD. Powstrzymam się od dalszego komentowania, ale z wielkim trudem..., "oczywiście"
Belladonna napisał(a):
...Nie przepadamy za Rosjanami bo przeszkadzają nam w tym historie rodzinne i narodowe frustracje
po pierwsze nie uzywaj liczby mnogiej, po drugie - Szwedów za potop, Turków za kebaby, Niemców za IIWŚ i BMW, Francuzów za ucieczkę Heńka Walezego, Anglików bo połowa Polski tam zwiała, Chińczyków za tanie buty i ubrania, Japończyków za sushi, itp, itd.
Rodzine mojej żony wypędzono z tzw kresów, co nie znaczy, że mam (i Ona), nienawidzić i wszystkich Rosjan do 10 pokolenia wstecz i w przód. W taki sposób dojdziemy tam gdzie jest Al-Kaida, lub raczej gdzie chciałby pewien kurdupel aby stali Polacy, którzy maja inny światopogląd od niego (słowo "kurdupel" zostało przez Sąd sklasyfikowane jako nieobraźliwe)