embe napisał(a):
Mozna sie przyklejac do wielkich clanow i udawac ze sie jest pro za plecami kilku wykoksanych na exploitach i cheatach gosci jak dla przykladu SUN czy Blood, a mozna tez po ogarnieciu gry i zebraniu podobnych sobie ludzi grac i budowac wlasny clan.
Embe weź nie pitol że WC nie exploitowało
.
@Lamoon, nie wypisuj głupot o zaczynaniu grać nową postacią bo nim zrobisz 300> hp minie z pól roku
. Zacznij lepiej grać tą, którą masz.
coldzik napisał(a):
a jak teraz w ogole wyglada pve? podobno juz nie da sie EE, jak i wiele innych mobkow solowac? W sumie to nigdy nie lubialem EE, ale ciekawia mnie mino do hero, bo je sie fajnie solowalo...
Jak się nie da. Da się. Mino jeszcze nie próbowałem, ale jeśli da się je zabugować to zostaje tylko pytanie czy koszty się zwrócą
. Najbardziej irytujące obecnie imo są mobki "strzelające" zadają spory dmg i mają duży zasięg. Dziś trafiłem na "niewidzialne" gnole albo mają taki zasięg że waliły do mnie zza górki.
Imo obecnie błędem była zmiana siły mobów bez zmian w ospawnowaniu świata. Dzięki czemu na cairn jest tylko kilka spawnów które można spokojnie solować. Ale może nie znam sposobów na większość mobków