lamoon ma beznadziejna postac, jest redem i nikt go nie lubi na serwie za cheaty
Nie sprzedawaj lamoon konta, bo pewnie kiedys wrocisz
Ja kiedys zrobilem ten blad
a tak btw. rerollnolem na wilczka...
Tomu: wilczki nie maja zasiegu z nozami jak alfar z 2h swordem... Powiem wiecej, wydaje mi sie, ze noze maja mniejszy zasieg niz swordy 1h (co w sumie jest oczywiste), ale te crity wymiataja... Na pve zajebista sprawa, ale w pvp tego nie widze. Naprawde bedzie trzeba ogarniac klejenie sie do przeciwnika, zeby cos tam zdzialac...
No i dla tych co nie wiedza, to calkiem fajnie jest zrobione naliczanie tych kolejnych ciosow. Zmienia sie kursorek na czerwony i jak zacznie pulsowac to next jest critem...
Z innych spostrzezen, to skille zapieprzaja az milo LM juz mam 30, a kurde w sumie tego w ogole nie uzywalem... Od czasu do czasu walnalem mana missile... Wydaje mi sie, ze gdyby walic tylko MM oraz HS to mozna smialo do 50 zrobic w 2-3h
Mobki (w sumie to goblinki) wydaja sie w uj proste... Kiedys jak skillowalem to co chwile sie siadalo, zeby sie wyleczyc, a teraz na spocie z 5 goblinami, ktore maja chyba instant respawn, bo nawet nie zdazysz zlootowac mobka, a juz Cie atakuja nastepne, nie siadalem ani razu...
Ogolnie imo dla ludzi, ktorzy chca zaczac grac jest w uj prosciej, szybciej, a co za tym idzie - przyjemniej...
Aha i ten skill rasowy, ktory zwieksza szybkosc biegu, niestety nie dziala w sprincie... A szkoda