coldzik napisał(a):
A ja sie nie zgodze w pelni z Toba... W ktorej grze mmo gra sie for fun w czasie skillowania? Oczywiscie w kazdej mozesz grac for fun, ale prawdziwa zabawa zaczyna sie w end game. Szczegolnie w grze nastawionej na pvp. W grach nastawionych na pve jak wow, moze robienie questow sprawia komus fun, jednak i tak wszystko opiera sie na tym, zeby dojsc do eng game. A w end game co jest? Raidowanie i bicie bossow? Czy ludzie chodziliby na nie gdyby nie fakt, ze wypada z nich lepszy, czy gorszy loot? Czy gdyby zabijanie bossa dawalo zajebiscie duzo zabawy, ale lootu by nie mial w ogole ktos by na niego chodzil? Tutaj dochodzi fakt, ze to gra na pvp, wiec skille maja duze znaczenie, dlatego im szybciej wyskillujesz tym szybciej bedziesz mogl w pelni cieszyc sie gra...
A tak btw. powiedz mi jaki jest sens bicia mobkow w dfo for fun? zeby sobie statystyki w journalu zwiekszac?
Wlasnie dlatego w df nie ma lvla zebys mogl cieszyc sie pelnia gry od 1 dnia, mozesz robic dokladnie to wszystko co robia ludzie grajacy rok , mozesz bic mobki, mozesz crafcic, isc na pvp z kumplami ,isc na siege z gildia.I to jest bzdura ze im szybciej wyskilujesz tym szybciej bedziesz mogl sie cieszyc gra, mam postac niewyskilowana a ciesze sie w PELNI gra, a moby bije dla kasy i funu, staty rosna przy okazji. Mysle ze myslisz DF z wowikiem pamietaj tu nie ma lvla.
Fakt faktem ze im dalej w las tym wiecej drwa i wlancza sie naturalny ped do "bycia lepszym od innych" i te staty bedziesz robil predzej czy.... ale nie przeszkadza ci to cieszyc sie PELNIA gry bez ich zrobienia.