Enhu napisał(a):
iniside napisał(a):
Do tego w chujjjjjjjjjj długie loadingu, które skuteznie zniechcają. Zeby ładowanie mapy sektoru trwało 20-30s to są jaja i to kosmiczne.
u mnie się ładują w 5s
iniside napisał(a):
Zeby stacja którama na oko 100metrow była podzielona na 5 zon to sa jaja jeszcze większe i ładowanie kazdej zony trwa 10-20 sekund.
u mnie wogóle się nic nie ładuje na stacji, chyba że mówisz o stacji z tutoriala to rotfl-wtf ci na drogę
iniside napisał(a):
Pozatym jak juz mowilem shipy sa malutkie. Skala powinna byc tak z 10 razy wieksza
użyj mouse scrolla żeby sobie przybliżyć statek, jak latasz z najdalszą kamerą to trudno żeby stateczek nei był mały
iniside napisał(a):
Jak dla mnie FAIL. Moga se wsadzic taką gre.
tutaj trzeba zauważyć że dla ciebie to był fail od samego początku - jeszcze przed tym jak ściągnąłeś klienta
1. U mnie przejscie z morza do walki w PotBS tez trwało 5s. Nie widze zwiazku tak naprawde.
2. Mowie o tej stacji w solar system. Gdzie sa odddzielne zony dla roznych pomieszen.
3. Chyba nie wiesz o czym mowisz. Na maksymalnym zblizeniu statek dalej jest maly. BO JEST PO PROSTU MALY. Istnije cos takiego jaka skala. I jest ona za wysoka w STO. Proprocje sa zachowane, ale skala jest za duza. PRzy maksymalnym zblizeniu statek wyglada jak kupa. I dalej sprawia wrazenie malutkiego. Wlasnie przez skale calosci..
4. No i nic sie nie zmieniło. Fajne pomysly, jak zwykle zmarnowane przez marne wykonanie -;-.