Gorszy napisał(a):
Mattheus napisał(a):
Rzeczywiście na widok vimesa, 3 polan stałoby jak kołki i dałoby się zabić.
Ta a jak Vimesa zobaczy 5 HH to zaraz asura.
Jak lubisz to możemy tak pisać tylko do czego to prowadzi. Error Cię broni, ale sam lubisz dołożyc do ognia, pokazać jaki to jesteś pro. A my Polanie to tylko wg. Ciebie dostarczyciele pkt. PvP.
Ale to jednak Polanie są najliczebniejszą Polską gildią na tym serwerze. Online potrafi być ponad 60 osób.
Pozdrawiam
Do Vimesa jak nas nie ma przynajmniej 8 to nawet nie podchodzimy a na asurę może nie starczyć czasu żeby znaleźć ją w zakładce zdolności bo w przeciwieństwie do Polan HH nie ma jej w atutach ;p
A do Vimesa nic nie mam w sumie w porządku gość a dziwi mnie tylko trochę że zadaje się z takim człowiekiem jakim stał się rhanir.
Wielu ludziom Polanin wciąż kojarzy się ze statystykami 23 zabitych, 368 zgonów i buildami pod PvE.
Nie pokazuje jaki jestem pro bo nie jestem, nigdy nie mówiłem (chyba ze w żartach) i nie będę mówił (chyba że w żąrtach ;p) że jestem uber pro conq.
Dokładam oj dokładam bo dzięki temu wielu ludzi ma się z czego pośmiać a i Error też pewnie nie czyta tego tematu jak nekrologu ;p