Enhu napisał(a):
Kassei napisał(a):
Xanth napisał(a):
Gra zapowiada sie niezle, ale do konkretnego grania bedzie sie nadawac nie wczesniej, niz za rok, po parunastu bug i content patchach.
X.
Dokładnie. Dzisiaj to już się na maxa zniechęciłem
"it's BETA"
jak po becie oceniacie retaila to gg, powinni was zatrudnić w profesjonalnych serwisach o grach mmo żebyście oceniali wszystkie nowopowstałe produkcje
Enhu, pomijając wszystko - mam mocną wersję i7, mam 6GB ram, gra jest zainstalowana na szybkim jedno-talerzowym dysku, który dedykowałem jedynie pod mmo (oprócz sto mam na nim tylko lotro i eve). W sto zony wgrywają mi się czasem dłużej niż trwała sama instalacja tej gry... Weź się kurwa nie zniechęcaj po czymś takim, skoro sto to instancja na instancji, a premiera tuż tuż (tydzień został?)... Wczoraj grałem ze znajomymi i po czasie zaczęliśmy po prostu wątpić w sens dalszej zabawy - bugi, resety misji po d/c, niemożność wejścia do wspólnej instancji, loadingi po 15 minut... Bądź też czasem obiektywny... ta gra może być dobra, ale... no kurwa mać... nie będzie dobra w momencie premiery i pewnie przez co najmniej kolejne pól roku... więc nie pierdol "beta, beta, beta..."