Sparth2 napisał(a):
Hint dla poczatkujacych: klikajac na glowie postaci mozna zmienic fryzure (no chyba ze sie zrobila łysą postac
.
Niektorym armorom mozna modyfikowac wyglad, np. rozpiac kurtke, podniesc oslone helmu itp.
Unikalne armory mozna zdobyc robiac public questy (eventy) w Embry, Oilville, Boneclaw, Clinton Farm i Burnside.
Z ta glowa wiedzialem ale, ze np. mozna rozpinac kurtke itp. to juz nie
Moglbys cos wiecej napisac na temat tych public questow?
iniside napisał(a):
Mnie w walce irytuje trudne celowanie.. Nie wiem dlaczego, ale czuc ze strasznie ciezko trafic w mob, ktory nawet stoi przedemna ;/. Pomijajac tu wplyw statystyk to utrzymanie celowanika na mobie to latwych nie nalezy ;/.
No, tutaj to racja, ja w wiekszosci robie jeden strzal riflem i przelaczam sie na 2h weapon. Jednak trzeba tez dac duzy plus tej grze, ze nie kazdy stwor ma taka sam predkosc ruchu. Strzelajac w takiego krolika mozemy liczyc na to, ze za sekunde bedzie przy nas gryzac nas swoimi zabkami a strzelajac w niedzwiedzia mamy jeszcze szanse oddac w niego strzal z powodu wolniejszego ruchu (a co za tym idzie latwiej wcelowac). Pomijajac rzecz jasna fakt tego, ze postacie maja tak jak by spieprzone wybieranie drogi (czasem to wyglada, ze animacja postaci teleportuje sie pare cm/m obok miejsca w ktorym stala).
Heh, juz sie nie moge doczekac konca mojej dzisiejszej pracy