Wlasnie o tą populacje chodzi. Niestety raz że im wiecej tym lepiej a drugi raz że firma musi mieć kase. Wystarczy popatrzec na wowa - na dzis to nędzna i prosta gra nie oszukujmy sie. Ale dopracowana jak zadna inna. Zero lagów, bugow, masa dodatkow, swietna obsługa i podejscie do gracza. Blizzard klienta przy sobie utrzyma bo ma ciągle coś do zaoferowania.
Czemu nie czekam na Mortala - proste - ta firma juz nie ma kasy a jeszcze nie wystartowali a beta była płatna żeby gra mogla w ogole jakoś sie pojawic. Niby ma wyjsc tego 29-tego. Z Funcomem bylo tak samo - gra epicka, niestety stracili mase graczy przez niedopracowanie i skonczylo sie biednie, nie ma graczy, nie ma pieniedzy, nie ma pieniedzy, nie ma gry, sa za to bugi, lagi, pusto, nudno itd. Dlatego juz do tych rozwalonych siege nie wroce nigdy. Chociaz od AoCa prawie nie dalo sie odejsc, jezeli chodzi o motyw rpg to gra wciagala jak bagno. Nie wspomne juz o swietnym pvp. Swiat byl niestety malutki.
Nie wazne offtop zrobiłem. Dzieki, otrzymałem mniej wiecej odpowiedz na moje pytania. Chociaz takie niewyczerpujace troche. Ale niech wam bedzie. Moze niedlugo spotkamy sie po drugiej stronie i dostane strzałe w oko podczas polowań na gobliny od jakiegos forumowicza
Trzymajcie sie.