Martilius napisał(a):
Tylko, żeby przystąpić do szkolenia w UA to trzeba już jakieś skille posiadać poza learningami. No i najlepiej się chyba w konkretne implanty wyposażyć, żeby skillowanie jeszcze szybciej szło.
Czyli co odbębnić learningi i do Waszego corpa ?
Do szkolenia w UA wymagane jest posiadanie MWD w wersji 1 MN z tego co pamiętam, choć ja osobiście uważam że nie jest to must have.
Ja bym jednak przeplatał skille - learningi z bojowymi, i grał trochę. Zawsze to jakaś kasa na plus, doświaczenie i obycie z grą.
Entry lvl statkami w wieksozsci PvP korpów są BC-ki, z naciskiem na huricane/drake jako dps, i wszechstronność. Do podstawowej sztuki latania BC nie potrzeba naprwdę wiele SP, w PvP probelem wiekszym z mojego punktu widzenia na młodego pilota jest zapewnienie sobie stałego zródełka utrzymania, bo jedak PvP to też straty są jakieś, ale czasem można trafić na dobrego wojcia który pomoże.
Tak na marginesie, już nie jestem w AGONY, nie też nie jestem w korpie PvP /cry. Planuję polatać rozrywkowo z jedną taką polską bandą, zobaczymy co z tego wyjdzie
... i muszę sobie zapewnić jakieś zródełko utrzymania w EvE ... nie jestem też z Rufenem w korpie więc do "naszego" nie wstapisz niestety, ale pogadaja z Rufenm, może do jego, bo ja jestem w korpie freelancerskim obecnie