Coldzik ok, ale jak przeczytałem to:
coldzik napisał(a):
Chodzi o to, ze w takim g13 mam zajete 2 dodatkowe palce i gdy ja zmieniam sobie smialo bron robiac kuleczka na wsadzie, Ty musisz przeniesc palec z niego ...
od 1-8 uzywasz klawiszy? Po jaka cholere mam sie meczyc z wyciaganiem palca i strata czasu na wciskanie 8(...)
Gralem cale zycie na normalnej klawirze i bylo okey... Idzie to ogarnac nawet w dfo, ale po co mam sie meczyc i tracic np. strafe'owanie, zeby zmienic bron?(...)
To tak sobie pomyślałem, że te G13 to taki "instant win" do darkfalla.
tomugeen napisał(a):
(...) Skinning knife sluzy do skradania sie z melee bronia na wierzchu.
A i tak imho trzeba miec tak poustawiane zeby byly przynajmniej 3 pelne bary spelli z domyslnym staffem (np slow do buffow, quick do transferow) z jednoczesna mozliwoscia zmiany staffa bez zmiany bara.
Trzymajac bronie na 1234 + do kazdej masz te 4 skille to juz wiecej z łapki nie sięgniesz. A poty trzeba miec, instant transfery etc.
i konika :F
Nie wiem nie skradałem się nigdy ze skining knifem zawsze z bronią
. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc "spell z domyślnym stafem" bufy możesz mieć na 2 końcu klawiatury nawet z kombinacją alt+crtl+shift+numlock+key bo i tak rzucasz je przed walką
.
Kwestia zmiany barów to kwestia indywidualnego konfigu.
Tak naprawdę problem nie leży w tym na czym się gra tylko jak się w stresie ogarnia to czym się dysponuje. Jak w czasie pvp zapomnisz z nerwów gdzie co pobindowałeś to i g113 nie pomoże.