No to zacząłem grać, robau nie ściemnia - dwójka zaczyna się od mocnego pierdolnięcia z przytupem, naprawde niechętnie alttabowałem żeby napisac tego posta, ciekawość mnie zżera co będzie dalej, bo zaczyna się bosko.
Już moge zacząć zachwalać Adepta - po prostu biotic king
Warp i pull robią ładny burdel, ludki sobie lewitują w powietrzu a a ty sobie je spokojnie wybijasz, bardzo efekciarskie
Blade napisał(a):
Mozna sobie spokojnie zagrac w ME2 nie grajac wczesniej w jedynke czy mija sie to z celem?
W sumie to jest nowa historia, także czemu nie? Stracisz ofkors trochę backstory ale imo możesz spokojnie grać, najwyżej potem sobie zrobisz prequel
Arturnik napisał(a):
wlasnie skonczylem jedynke (znowu). Chce usunac ze steama bo potrzebuje miejsce na dwojke, ale najpierw chce dorwac save.. moze ktos mi powiedziec o ktory(e) pliki dokladnie chodzi?
my docs/Bioware/Mass Effect/Save - zostaw cały folder, później w configuration tool w ME2 wskazujesz ten folder do skopiowania
parę osób pytało się na co wpływa save z ME1 :
- dodatkowe bonusy dla chara na starcie (ale to nie jest tak że dostajecie swojego koxa z ME1 na starcie, to jest jakaś bonusowa kasa i pkty paragon/renegade, takie rzeczy)
- status Wrexa
- status Kaidan/Ashley
- status Council
i pewnie jeszcze pare rzeczy
PS. Miranda jak na razie mój fav