raggnarok napisał(a):
Tez jestem po malym maratonie i jestem na razie pod duzym wrazeniem. Postacie, fabula, dialogi rzadza. Combat rzadzi (assault rifle wymiata!! szkoda ze tylko soldier moze go uzywac) i jest zajebiscie satysfakcjonujacy. Co ciekawe, zupelnie mi nie przeszkadza brak typowego ekwipunku, natomiast chcialbym na pewno troszke wiecej skilli. Ot taki soldier ma 3 typy amunicji, z czego uzywa sie zwykle jednego typu i 2 dodatkowe skille
Malo, malo, malo. No ale nie mozna miec wszystkiego. Druga sprawa, na razie jest cholernie latwo. Mam nadzieje, ze pozniej wrogowie beda troche bardziej wymagajacy - jestem wlasnie po skonczeniu Omegi.
Reasumujac: cud, miod i orzeszki jak dla mnie.
W czasie gry mozna raz nauczyc sie obslugi innej broni, ja na przyklad biegalem adeptem z assault rifle. Po przejsciu gry przy rozpoczeciu nowej mozna wybrac 1 bonusowego skilla.
Jakby ktos szukal eezo to najwiecej go jest na planetach podobnych do ziemi, iridium na podobnych do ksiezyca. W wersji x360 jest glitch pozwalajacy skanowac 2x szybciej. Wystarczy przesuwac kursor i mape rownoczesnie (2 thumbsticki w jedna strone). I za pierwsze iridium polecam kupic upgrade do skanowania u mirandy.