@tomugeen @Daktor
Jeżeli tak brak "nameplates" jest bardzo corowe to czemu cokolwiek kursor pokazuje? Można w końcu poznawać swoich po "cechach klasowych" a nie po kolorze niebieskim przy kursorze.
I tak naprawdę nie chodzi mi o brak "kropek" na radarze czy innych pomagaczach tylko bardziej o tych "strzałach znikąd" i brak pomocy w określeniu skąd i jak daleko jest np. NPC (czyli zwykłe zastąpienie braku 3D).
Tak jak napisałem - są to problemy noobowskie i jeżeli tak jak napisaliście, że później się "nauczę z tym żyć" to OK
Co do lootu to dalej mnie nie przekonało - rozumiem priorytety (czyli najpierw zabezpiecz teren, a później pal i gwałć) ale w życiu realnym nie wyciągają Ci z portfela najpierw kasę, potem karty kredytowe itp - tylko zwijają cały portfel czy torbę, a później na boczku sobie robią "selekcję"
@lammon
Rozumiem, że zraziła Cię ta gra i próbujesz mi coś przekazać. Ale w każdej MMO są patologie i nie określają one całościowo co gra jest warta.
Oczywiście możemy się spierać co do mechanizmów działania DFO - przykładowo trochę dziwaczne wydaje się przekładanie broni i kombinacja klawiszami prawy-KM, F i R - ale jak mawia klasyk, człowiek nie świnia - wszystko łyknie