roball napisał(a):
Grayfox napisał(a):
Dobra, Roball Ty to jesteś głównym skurwielem który śmieci w dosłownie każdym topicu na tym forum.
"A zapowiadal sie taki nudny thread" ,
"Jeszcze troche i dogonie marka, bede mogl sobie w cv wpisac.".
Człowieku, napisałbyś coś sensownego, jak nie to po chuj się udzielasz?
Musisz z siebie robić attention whore.
Razoth, nawet jak nie podoba mi się forum, mam prawo się żalić i pisać co mi się podoba. Coś nie pasuje? To wypierdalaj.
Kabraxis widzę że niezłe wychowanie z budy wyniosłeś, ciągle o szczekaniu. Prostaczek z Ciebie.
Icrom, bo widzę że jajec za dużych nie masz, szmaciarze Ci jadą, plują dupe, a Ty jeszcze do nich łagodnie? Takich skurwieli jak ta forumowa elitka , to od razu z armaty napierdalać.
Zamknij ryj, bo zachowujesz sie jak pieprzony texas ranger a sam prezentujesz dno kulturalne i intelektualne. Mam serdecznie w dupie to co piszesz w moim kierunku. Jesli chcesz zeby twoje slowa jakos do mnie zaczely docierac to przestan byc falszywa kurewka chowajaca sie za przypadkowym nickiem, myslaca ze pozjadala wszystkie rozumy.
Dziwie sie ze jeszcze bana nie dostales, od wyplewienia takiego gowna jak ty powinno sie zaczac zmiany na tym forum, ale nie ja jestem osoba, ktora o tych zmianach ma decydowac. Skoro ekipie prowadzacej board to nie przeszkadza to ryj do ziemi i przestan skamlec pierdolo.
There, I said it. Teraz idz sie pomasturbuj bo udalo ci sie pozyskac moja uwage na cale 20 sekund.
Przynajmniej pomogłem światu, ktoś dzięki mnie nie musiał zbyt wcześnie oglądać Twojej parszywej mordy. Żeby to forum się zmieniło najpierw trzeba usunąć taką zajebaną elitkę, która nikomu nie da prawa głosu. Śmiecie pokroju Robalów, Mendoli, Dana, Highlander i w pizdu więcej. Wypierdalajcie założyć sobie własne forum i tam liżcie sobie jajca i nawzajem się pozabijajcie o bycie "miszczem forumowym"
W ogóle Robal, skoro masz w dupie to co do Ciebie piszę to co się tak splułeś i po chuj odpisywałeś? Prawda zabolała pewnie, co?
Jesteś jebanym spamerem z wścieklizną.
RAZOTH przykro mi to mówić, ale jesteś taką małą cipeczką na forum, że szczerze w ogóle Cie nie kojarzę. Nie odpisuj mi bo wstyd z takim leszczem prowadzić wymianę zdań.
Cashasty po co wrzuciłeś zdjęcie rodziców?