Enhu napisał(a):
Kassei napisał(a):
Ja idę do kina z dziewczynami i na jakieś żarcie
rofl, ale cię poniosła wyobraźnia
Jeśli dla Ciebie wyjście z współlokatorkami na delegacji do kina i na kolację + jakieś piwko jest niewyobrażalne i posądzane o ściemę, to naprawdę szczere współczucia
Wiesz - niektórzy mają normalne życie
btw polecam Avatar'a w 3D szczególnie przy piwie
Enhu napisał(a):
Kassei napisał(a):
napisz jeszcze z 1000 razy jaki to jestem nienormalny...
sam to wydedukowałeś? - gratuluje, dziwisz się że nie nadajesz się na jakiegokolwiek moda?
Nie było potrzeby dedukcji ponieważ mnie otwarcie obrażasz.
@Enhu
zresztą Enhu sam sprowadziłeś całą dyskusję na ten tor traktując moją dość negatywną i niestety nie bezpodstawną opinię o STO jako atak na wszelkie świętości. Ja po przeczytaniu sobie całej napisanej przez Ciebie litanii na swój temat, którą podesłał mi nasz wspólny znajomy odpuszczam, bo widzę, że kompletnie nie rozumiesz moich intencji, a Twoje fanatyczne podejście do tematu może jedynie pogorszyć jeszcze nasze relacje, a znamy się bardzo długo i szkoda by było moim zdaniem... Najgorsze, że się zawsze daję wciągnąć w te pojebane i w gruncie rzeczy niepotrzebne kłótnie z Tobą, w momencie jak mamy odmienne opinie...
AxelFoley napisał(a):
No chyba że ktoś znajduje przyjemność i cel w tym by komuś obrzydzać coś co mu się podoba.
Ja akurat przyjemności w tym nie znajduję, jeśli ktoś tak to odbiera to już jego sprawa. Forum publiczne służy do wyrażania opinii i trzeba mieć świadomość, że nie wszystkie będą pozytywne. Co do samego STO to już kilka razy pisałem w tym temacie, że gra ma potencjał, nikomu też nie odradzałem jej kupna, czy gry w nią. Co kto lubi - jak to się mówi. Nie zgodzę się jednak, że w STO w tej postaci nie jest pełnoprawnym mmo. Jak będzie w przyszłości nie jestem w stanie przewidzieć - zresztą jak każdy.
Scorpio napisał(a):
Zgodzę się z opinią Kassei, wyjatkowo
Tak często mamy odmienne opinie ?