RufeN napisał(a):
ech, ja bym wprowadzil na tym forum zakaz pieprzenia o torrentach gier i piratach jako takich, a szczegolnie zakaz ich gloryfikacji.
Zakaz gloryfikacji? To wprowadz rownoczesnie bana za poglady. Ja np. chce zakazu gloryfikacji Ps3 i bana dla mareczka.
Zreszta nikt tu nie podaje linkow, nikt nie wrzuca crackow, itd.... nie widze nic co naruszaloby prawo, itd....
Zajebistym atutem tego forum jest dosc szeroko pojety liberalizm i plx nie zmienialmy tego na sile.
BTW. Co powiesz o zakazie pieprzenia o handlu itemami i waluta w grach online? Oraz zakazie ich gloryfikacji? To tez jest nielegalne a za sam dzial EVE dostalbys bana w takim przypadku.
dajmy spokoj - jak ktos gra na piratach to i tak bedzie gral. Gadanie na forum nie ma tu nic do rzeczy.
"dziwi mnie ta tolerancja adminow/modow dla takich zachowan, szczegolnie, ze wszelkie informacje o pirackich serwerach WOWa itp. sa rugowane bez litosci." Sa jesli sa postowane w dzialach poszczegolnych gier. W dziale darmowe MMO jest duzo tematow o serwerach WoW, jakiegos MU czy UO. Sam taki jeden zalozylem kiedys (o privach WoW'a).