spinacz napisał(a):
Witam Was drodzy czytelnicy forum,
Na wstępie chciałem zaznaczyć, że nie jestem pierwszym lepszym czytelnikiem, który wczoraj wklepał w przeglądarkę magiczny adres mmorpg.pl. Śledzę to forum od przeszło 5 lat i w zasadzie nie zabierałem nigdy głosu w dysputach. Wolałem spoglądać z perspektywy osoby trzeciej jak pięknie obnażacie swoje kompleksy oraz infantylność.
Przejdźmy do konkretów,
Jakikolwiek nowy temat by nie powstał, każdy z was drodzy pseudo-indywidualiści musi wyrazić swoje odmienne zdanie. Nawet jeżeli z początku zgadza się ze swoim przedmówcą i tak musi dorzucić swoje - z-chuja-wzięte-trzy-grosze. Możecie powiedzieć, że przecież na tym polega dyskusja, wolna wymiana zdań etc. I tu ponownie muszę się nie zgodzić. Dziwnym trafem na innych forach rozmowy przebiegają w normalny sposób, ludzie wymieniają się informacjami/poglądami/zdjęciami/chuj wie czym. Tylko na MMORPG każdy myśli, że jest zajebiście wyjątkowy, że świat kręci się wokół niego i jeżeli napisze coś niebywale indywidualnego to pokaże innym użytkownikom jaki jest elo-kurwa-pozytywny. Dowartościowujecie się wzajemnymi wyzwiskami lub wchodzeniem w dupę komuś, kogo społeczność ogłosi za tymczasowego elo-guru. Naprawdę ktoś musiał was bardzo skrzywdzić psychicznie w życiu, oczywiście wszyscy teraz zgodnie zaprzeczycie, że JA jestem inny, że to dotyczy KOGOŚ INNEGO. NIE !!! To dotyczy właśnie Ciebie, typowy użytkowniku MMORPG. Jesteś skrzywdzonym przez życie narcystycznym nieudacznikiem, który szuka ukojenia w gnojeniu ludzi w internecie.
Pozdrawiam
Problem to moderatorzy ktorzy tez chca nalezec do tego wannabe super grona.
Zgadzam sie z Toba, pare razy juz to zreszta poruszalem.