zaboleq napisał(a):
2. Ktos sie wypowie jak w Outlandach sprawuje sie paladin Retri albo Prot??
Jesli chcesz questowac i lvlowac w Outlands to Ret idzie przez moby jak przez świeże zboże z zerowym downtime, majac nawet ciagle po 3-4 mobki. Z elitami nie ma najmniejszego problemu. Z LFG rzeczywiscie moze byc problem z czasem oczekiwania, dlatego jechalem na dualspecu.
Jak chodzi o tankowanie to jakoś w trakcie lvlowania hunterem najpewniej zawsze się czułem jak pally tankował. Warrior zawsze coś gubił, druid się trafiał w 1% jako tank i ciężko oceniać... a palem tankować dobrze potrafi każda pipa (dlatego sam robie Ret/Prot hyhy). Na 80 sytuacja się zmienia, ale to nie topic do dyskusji kto jest najlepszym tankiem - "zależy".
Czarek69 napisał(a):
Czy jest jakiś sposób (ustawienie w grze/addon/cokolwiek) co sprawiłoby że kamera nie obraca się w kierunku targetu przy channelowaniu Penance?
Próbowałem różnych ustawień w opcjach kamery ale ciągle to samo, czasami można kurwicy dostać.
Któryś z ostatnich patchy coś włączał w ustawieniach kamery (coś zafajczał, trzeba odfajczyć), co sprawiało że się przekręca w kierunku celu po jego zaatakowaniu - to o to chodzi? Pamiętam że też mnie to zdziwiło w pewnym momencie.
Czy może w Twoim przypadku to tylko jednego skilla dotyczy?