Btw zauwazyliscie jak ten GS smiesznie wypada jesli patrzac na GS/performance tardow? Dla tych tardow 6k dpsu na tovalonie to superb number osiagalny tylko i wylacznie przez ludzi posiadajacych 5.5k gs +
.
Mialem sytuacje gdy chcialem isc hunterem na Toc10 z GS 4k.
Pytam sie jaki dps koles chce, a on 5k GS. Ja znowu - pytam o dps a nie o gs. a on 4.5k-5k. Na to ja zadowolony - oke, zrobie nawet wiecej moim hunterem, ale on ma 4k GS. Na to tard - Lol noob wtf haha i i gnored -.-.
Ten gs naprawde ludziom rozpierdala kompletnie jakie kolwiek pojecie o mozliwym performance. Jest tylko baddies z 5.5k GS, ze dla wiekszosci pugersow 5k dpsu to bardzo duzo i mozliwe do osiagniecia tylko i wylacznie z uber sprzetem.
PS Troszke juz wkurzony moim technicznym performance w WoWie zapytam. Grajac na 1024x780 z AAx2 wszystkie detale, ktore wymagaja wylogowania sie aby zatwierdzic zmiany mam na Maxa, natomiast te instantowe mam na minimum, parciple density na 80%, cienie off, XPERL przy sprzecie c2d e4400 2ghz, 2 gb ramu, i radeon 4850 512 jest normalne aby na 25cio osobywch raidach dpsy spadaly na 20-30 ?
Gram klasa, ktora jest dosc mocno podatna na problemy z latency/fps i troszke mnie to denerwuje