aldatha ale wiesz co oznacza słowo crisper? Krystaliczniej. Mi się wydaje, ze to chodzi o te kwadraciki wynikające z mniejszej rozdzielczości i braku AA na X360. Pewnie niektórym wielgachne pixele, wręcz kwadraty przypominaj swoim regularnym kształtem kryształy
Aldatha - i jak już dajesz linki to wysil się chociaż na 1 gram bezstronności. Bo linki ze strony msworld-xbox są dla mnie zupełnie niewiarygodne.
Już Square Enix widziało dobrze, że wersja na X360 jest spierdolona, stąd przez długi okres czasu pokazywała TYLKO screeny z PS3 z przerobionymi w photoshopie buttonami LB/LA (przyznali się do tego). Odkręcanie kota ogonem w tym momencie to jak wmawianie ludziom, że białe jest czarne, a czarne białe. Rozumiem, ze to standardowa zagrywka microsoftu, ale tylko hamerykańskie hamburgery się na to nabiorą.
Aldatha napisał(a):
oto filmy w hd
tzn. ten z PS3 w HD, a ten z X360 w SD? Bo 576p to standard SD. Nawet tego nie oglądam, już widziałem porównania.
Rotfl, Sprawdziłem te pliki z Xboxworld coś tam - one są z wersji PS3. Przynajmniej na IGNie są identyczne pliki tylko figurują pod PS3. tu masz linka:
http://uk.media.ps3.ign.com/media/826/8 ... mgs_1.html
tylko rozdzielczość jest zmieniona, a to daje do myślenia:
X360 - powiększony 2x
PS3 - oryginał z IGNu:
Znów ktoś posiadaczy X360 próbuje robić w chuja...