*tu bylo pelno bluzgow ale je usunalem dla dobra ogolu*
ja nic nie moge zmienic kupic zmodyfikowac zeby ten ****** smiec nie robil problemow!!!
******* sie mecze jezdze kombinuje ze zalatwic norton ghosta czekam 4h az ***** za 3 razem zrobi zrodlo partycji i co !
i ***** nie chce bootwac z nowego dysku gdzie jest wrzucone zrodlo partycji C na starym dysku!!!!
sa identyczne ale nie chodza!! teraz jestem na starym hdd...
jest 3rano ja mam drgawaki z nerwow i brakuje tylko paru slow od kogos zebym to gowno wypieprzyl za okno!
od kiedy pamietam cos mi sie pieprzy przy tych pieprzonych kompachj!!!
a teraz
kto zna inna metode SZYBKIEGO przelozenia danych z jednego dysku na drugi!
jakis program (ghost odpada)
jutro zakombinuje jeszcze ze zrodelem dysku (dysk pratycja moze stad jakies walki...)
jak nie to normalnie wezem ten pierdolony komputer i przerobie go na zlom! razem z tym everquestem!
Uli to sie zdecyduj.
Najpiewr dajesz posta ze ci owi twoi przyjaciele sie do nas odezwa, jak ja ci mowie ze ich widzialem i to przez pare bitych godzin (bo rozumiem ze nie siedza i nie sprawdzaja co 5min czy ja jestem) i nikt mnie o nic nie pytal to ty nagle mnie informujesz ze to jednak ja mam ich scigac...
No to albo albo.
Nie wiem kto jest oficerem.
NIe wiem kto liderem.
NIe wiem jakie zasady mnie obowiazuaj ani co bedzie ode mnie wymagane.
NIe jestem w stanie dac o sobie znac na forum.
Wszystko na haslo.
I badz tu madry i pisz wiersze...
BL jest pierwsza gildia ktora widze ktora nie ma publicznego forum a cala zawartosc strony (zasady przyjecia min.) jest na haslo.
Poza tym wszystkei gildie maja tzw. formularz zgloszeniowy.
Uli ja wiem ze to nie od ciebie zalezne i jestem wdzieczny za starania.
Ale naprawde nic na sile.
Tux> to ja bylem ten ktory mowil ze niby czemu BL chcialaby zebym do nich dolaczyl Uli powtarzal ze druidzi u nich to wazna rola i ze nawet ich teraz potrzeba.
Szczrze mowiac od razu pomyslalem ze Uli jak zwykle stara sie byc mily, no ale dulgo to ciagnal wiec pomyslalem hm moze oni tam rzeczywicie mnie wezma.
ale widze ze mialem racje to jak zwykle nasz dobyr Uli chcial byc mily
No nic, skonczy sie na tym ze wroce do GoS.
heh nm
dobra wiec kto zna sposb na przenoszenie danych z dysku na dysk?!