Nyx napisał(a):
znow mag jest dla pokolenian flegmatykow
Grałeś w to i takie wrażenie odniosłeś czy piszesz co słyszałeś?
Ja szczerze mówiąc nie widzę żadnej różnicy w szybkości poruszania się, zabijania etc. To że
można tutaj postać chwilę w jednym miejscu i przeżyć (co w BC2 jest praktycznie nie do pomyślenia dzieki "genialnemu" wynalazkowi kamery pokazującej już nie tylko jak Cie gośc zabił ale i co zrobił później - 'rewelacyjny' pomysł, super realistyczny po prostu) to nie znaczy że musisz tak grać - masa osób gra w to dokładnie tak jak w COD'a czy BC - czyli ciągle się rusza i napierdala w co popadnie.
Mi chodzi tylko i wyłącznie o sprawy taktyki. Średnio mi się podba pomysł sprowadzenia całej rozgrywki do dylematu "pójdziemy na cel nr 2 z prawej czy lewej strony" a system rozwoju postaci do "kupiłeś gre w preorderze - to masz lepszy karabin".
Jeśli ktoś szuka prostej i nieskomplikowanej gry to sure - BF:BC2 to super fajna strzelanka rewelacyjna do odstresowania się. Ale jeśli komuś podobały się stare Battlefieldy, AAO albo WW2-Online gdzie team work nie ograniczał się tylko do strzelania do tego samego celu to nic ciekawego w BC2 nie znajdzie ;(
To w sumie ta sama sutuacja jak w grach MMO - jedni lubia Lineage2 a inni DFO.