Najlepiej zamówić w Outpost (
www.outpost.com) - wysyłają przez AirBorne Express. Bardzo porządną firmą jest kanadyjski cdromshop (
www.cdromshop.com), ale niestety korzystają z usług DHL, a tę firmę każdemu należy odradzić.
Niemal wszyscy Polacy grają w Albionie na Bevedere. Tak się złożyło. Zapraszamy. Niestety, jak to z nami bywa, podzieliliśmy się na dwie gildie. Teraz jest Company of Shadows (ok. 10 osób - łapać: Holger, Lapiduch, Albertus, Cirii, Darkares, Krwawyraf - ci mogą zapisać do gildii, poza tym są nowi: Solnica, Sznur, Soulcatcheer, Lental, Losiu oraz postacie nr 2 i 3 wszystkich powyższych - za dużo, żeby wymieniać) oraz The Rats (nie wiem dokładnie ile osób, ale na pewno Vilgeforz, Scorp, Matkall, Sirian).
Guides, wyjaśniające sposoby tworzenia postaci można znaleźć na sieci - zobaczcie tutaj thread "Podstawowe linki". To jest zbyt skomplikowane, żeby wyjaśniać tutaj. Poczytajcie.
Nota bene - Albertus i ja też przyszliśmy z AC. Spotkaliśmy się tam?
P.S. Mam pad łącza od wczoraj - 90% strat pakietów na 1 hopie, a mój sk... ukochany isp nie pracuje w weekendy. Mam nadzieję, że jutro naprawią.