Sou napisał(a):
Ciekaw jestem ile z takich osob mialo kiedykolwiek smoke granade na karabinie. Pewnie zaden bo lata banda polakow z granatnikiem a jak im sie M-com odsloni to nie wiedza co robic bo co probuja go uzbroic to dostaja w glowe od kolesia co ich widzi z konca mapy.
Serio jak widze admina na serwie to az chce dac logout bo za zaraz bedzie grozenie banem za spawn kill czy C4 na heli w respie...
Smoke granade assulta w bc2 jest beznadziejny - znika po bardzo krótkim czasie i pokrywa mały obszar, więc przeciwnik doskonale wie gdzie strzelać (szczególnie jeżeli nie grasz na HC i ktoś cię zespotował wcześniej). Jeżeli ktoś pozwolił ci uzbroić otwartego m-coma tylko dla tego że walnąłeś smoke granade to grałeś przeciwko idiotom TBH
Tak na marginesie po jakiego chuja wciągnąłeś do tematu narodowość to nie mam pojęcia, bo na zachodnich serwerach też praktycznie nikt nie używa dymnych granatów, alternatywy są dużo bardziej użyteczne (z granatnika można spokojnie m-coma zniszczyć, trochę to trwa ale jak masz dobrą pozycję to da się to zrobić.
BTW granatnika, to kurde zdarzają wam się 'niewypały'? Tzn strzelam z bliska prosto w gościa stojącego przy ścianie i gówno, nic się nie dzieje, zdarzyło mi się tak parę razy.. O.o