2002-09-28 00:52, DeeGenerate napisał:
Cytuj:
"Niema co wpisali sie tylko ludzie co niechcieli zebym miał GMa "
a kto chcial abys go mial ? wymien nicki i powiedz czy są twoimi dobrymi kolegami czy tez osobami postronnymi ktore z ubocza przyglądają sie twoim wyczynom?
Sądze ze w tej ankiecie na "za" byli sami koledzy...
Hmm... trudno cos dodac ale jak ktos glosowal za to musial byc kolega bo ci co zagladaja na forum shinjiego znaja wiec albo sa jego kolegami albo nie.... Ci co nie sa glosowali przeciw
Cytuj:
"Jak bloob obnizył bloobsonowi Skille i Staty a ten mówił ze zarzucił makro tylko na 10 minut to nikt sie nieczepiał blooba "-
a co to ma do tego faktu? piszesz tylko po to by cos pisac czy napiszesz cos sensownego by sie bronic przed zarzutami?
Uhm czepial sie, topic nawet byl, na ircu bylo, admini robili podchody bo sluchaja nie tych co trzeba
Cytuj:
"Ja twierdze ze to reskill i mnie wali co myślicie..... " -imho za tą wypowiedz GM powinien ci byc juz dawno odebrany...
Heheeh no ja mysle ze to reskill ale w slusznej sprawie
Cytuj:
"A co do reskilla to ja już was wale , złodziej kradna i płaczą potem ze ich reskillują , a wojowie płacza ze jak maja sie bronic i kazdy sie pluje zebym cos zrobił , reszta GM niemiesza sie i dobrze zrobili ja od dzisiaj tez niezajmuje sie reskillem i niezgłaszać sie do mnie w tej sprawie!!!!!! "
wg. mnie wybierając profesje zlodzieja nalezy sie liczyc ze nie bendzie sie za bardzo lubianym i bendzie sie co chwila ginąć
Piszesz ze kazdy sie caly czas "pluje" o to bys cos zrobil -a wg ciebie od czego jest GM?
by nic nie robil? to kazdy glupi lub farciarz by go mial,to raczej odpowiedzialne zajęcie, powiedz co ty bys robil jak bys nie zajmowal sie reskilem? robil znowu te beznajdziejne questy? Moze naucz sie najpierw choc naprostszych komendy GM ,jak narazie znasz tylko jedną ".kill" nawet
nie umiesz ustawic przedmiotu na bless
czy tez naprawic wyrzadzonych przez siebie szkod.
Czy ty choc raz grales w jakąs gre faburalną? bo kazdy quest jaki robisz polega na tym ze na daną osade najezdza banda stworkow. ostanio cos zablysnoles z tymi nowymi qestami ale to dalej nie to co byc powinno ,wienc moze po tak drastycznych porazkach czas odejsc z bycia GM?
Nic do ciebie nie mialem jako do gracza ,ale jako GM za bardzo sie spouchwalasz z graczami ,rozumie ze nikt nie jest doskonaly ,kazdy sie uczy na wlasnych blędach lecz ty tych blędow nie dostrzegasz.
Nawet nie masz zadnych sensownych argumentow by sie bronic przed zarzutami....
Vote del GM shinji.
Albo niech ktos wytlumaczy mu co to jest reskill i spouchwalanie sie z graczami....
Eh, wiesz shinji dopiero co gral na soa a ty mu kazesz sie nie spoufalac z graczami, a moj najwiekszy blad to to ze w ogole z wami rozmawialem, powinniscie miec twarde reguly i po prostu byscie nawet nie wiedzili za co dlaczego i po co, shard dzialal by 5x sprawniej gdyby 60% sie nie 'plulo'
Co do robienia blessa to shinji chyba nie moze po prostu
A co do questow, shinji rusz dupe
NIE zajales mojego miejsca, to ze wszedles akurat niedlugo po moim odejsciu nie ma tu nic do rzeczy.
BTW i tak zawsze beda sie wyzywac na tych co rusza tylek na page, lepiej sie przyzwyczajaj
That doesn't mention their habits.
One end is moo, the other, milk.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: bloob dnia 2002-09-28 16:20 ]</font>