lamoon napisał(a):
Ciesze się że zazdrościsz mi młodościGrayfoks, Ty chyba nie chcesz żebym się posikał ze śmiechu co? Ty naprawdę uważasz że jest co zazdrościć? Rozumiem że prowadzisz tak ciekawe, bujne i aktywne życie że hej ho!
Piękne kobiety, szybkie samochody, kluby. Pewnie masz tyle znajomych że Twój telefon rozładowuje w jeden dzień od połączeń z zaproszeniami na imprezki, wypady czy te wasze bardzo popularne teraz "melanże"
Druga sprawa - znów używasz wulgaryzmów. Poczytaj książki a zobaczysz że są też inne słowa które możesz wstawić w miejsce "kurwa" "pizda" itp. Nie ograniczaj się tylko do tych dwóch.
Po trzecie - miałeś już ze mną nie gadać
Oj jeszcze wspomnisz moje słowa i zatęsknisz za tym że nie masz małżowiny, dzieciaczków. Jak narazie jesteś, jak już powiedziałem wcześniej, nastoletnim ignorantem z pustostanem we łbie i Twoje myślenie jest wprost proporcjonalne do Twojego durnowatego gadania. Ale to się zmieni z czasem...mam nadzieję.
To przykre że w takim wieku, jest szansa że zmoczysz majty.
No więc, Lamoon, nie wiem skąd w Tobie taka ogromna dawka sarkazmu, nie masz pojęcia ani ile mam lat, ani ilu mam znajomych, ani jaki jest stan mojego konta.
Wyśmiewasz mnie pisząc o szybkich samochodach, masie przyjaciół i klubach.
Nie znasz mnie, więc po co takie gadanie? To jest niedorzeczne.
Tak samo, jak głupie jest to co piszesz, że zatęsknię za brakiem żony. Zaraz, człowieku, Ty w wieku 20 lat pracowałeś już w wielkiej korporacji i miałeś rodzinę?
Ty jesteś ignorantem bo oceniasz książkę po okładce.
I tak, nadal mam wrażenie że przemawia przez Ciebie zazdrość.