McMaster napisał(a):
ROTFL :) W grze w ktorej co chwila leci kurwaaa ,skurwysyny itp nie mozna napisac ze mam zajebisty spot :) Highlander chyba cie pojebalo zdeka , hahahaha. To jest wojna, a na wojnie sie klnie i chuj. Ale ok,przynajmniej juz wiem zeby server GROMu omijac bo jakies spedalone mamisynki go prowadza.
Highlander ty pewnie w ta gre bez dzwieku grasz, zeby przypadkiem nie uslyszec jak Czarus Pazura klnie, bo bys musial do spowiedzi leciec od razu? :)
A Ty wez sie odczep co? Nic mnie nie poj**balo, nigdzie nie napisalem, ze "zajebisty" to przeklenstwo za ktore nalezy kickowac, nie mam na wplywu za bardzo, dopiero wczoraj zauwazylem, ze ta funkcja dziala nienormalnie. I nie nie gram w ta gre jak Czarus Pazura klnie, bo mam angielska wersje. Ta wiem, ze w niej tez klną. Jestem nauczony z adminowania w cod4. Tam gdzie ludzie najbardziej klneli, byla najwieksza dzieciarnia, Ty poziomem nie odbiegasz od tego co? Wiem, jak ludzie pozniej kojarzą taki klan, przynajmniej normalni a nie tardy. Wiec pozwalajac na przeklenstwa to antyreklama dla GROM. A dziwnym trafem srednia wieku tam gdzie mozna przeklinac wynosi 15 lat, idz sie z nimi bawic. Zaletą wlasnego serwera jest wlasnie to, ze mozemy go zrobic na swoj sposob. Komus sie podoba? Cieszy nas to. Nie to nie. Idź, tam dostaniesz kicka za to, ze ktos z klanu nie mogl wejsc na serwer, albo bo komus sie tak podobalo. (ale ludziom w cod4 na tyle sie podobal nasz serwer i atmosfera, ze zasilali kase klanową)
To, ze nie chce miec na serwerze "kurwa ppl" nie znaczy, ze uwazam "zajebisty" za jakies super przeklenstwo. Ale wylaczajac program do adminowania nie mam zadnej kontroli. A kickowania za przeklenstwa nie da sie osobno wylaczyc i tak. Nie moge tez poki co ingerowac w listę cenzurowanych slow. Zauwazylem ,ze nie wysyla ostrzegawczego komunikatu po wypowiadanym przeklenstwie, a powinno. Powinno kickowac na 120 sekund tylko a zdaje sie, ze na dluzej.
Za dużo rzeczy w tej grze nie działa jak należy.
w mmo, tez zazwyczaj jest wojna, ale jakos nie pasowalo mi w takich polskich gildiach grac.