Wbiłem 15 lvl, odblokowałem magnum ammo i widze, że to dodaje jakieś 2-3 % do overal dmg, tak więc nie wiem czy to jakieś super jest ;p wziąłem to razem z M95 i różnicy żadnej nie widziałem, a celowałem przeważnie na próbe w okolice klatki piersiowej. Ogólnie to zastanawiam się nad powrotem do GOLa, nie wiem czy nie jest lepszy mimo wszystko.
EDIT: W sumie poczytałem fora i jestem już pewien, że wracam do GOLa. M95 daje rade, niby można zestrzelić samemu heli, ale z tego co widziałem i przeczytałem, to jeden celny strzał w heli zabiera jakieś 9 dmg, więc potrzeba około 11-12 żeby cokolwiek zdziałać. Już wole celować w pilota
To takie info głównie dla Robala, bo pytał mnie ostatnio jak się M95 sprawuje. Aha jeszcze jedno, M95 ma mniejszy bullet drop, tak więc nie trzeba aż tak wysoko celować. No ale to ładowanie jest strasznie długie, to chyba główny minus. Ogólnie to wydaje mi się, że zależy też to troche od sytuacji/mapy. Np na Port Valdez w ataku, wydaje mi się, że lepiej przez 2 pierwsze bazy latać z GOLem, a ewentualnie przy 3 (gdzie obrońcy dostają apacha) zmienić na M95, ale to już kwestia gustu. Jak sam pisałem mam zamiar wrócić do GOLa i zobaczyć co to będzie. Może się okazać, że jednak już tak przyzwyczaiłem się do M95, że spworotem zdecyduje się na zmiane.