redruM napisał(a):
hehe ta słaby opór
z tego filmiku najciekawszy ten smoke - mnie zainspirował do częstszego używania i fucktycznie pomaga
True, smoke jest przegięty jeżeli się go spamuje, a można ponieważ jeżeli siedzisz na ammo to odnawia się szybciej niż animacja przeładowywania xD
Szkoda że wcześniej mi to do głowy nie przyszło (dzięki za filmik). Do tego zawsze używałem tego jako osłona dla siebie tzn chowałem się w dymie (wiem debilizm, bo sam też nic nie widze i moge wybiec prosto pod lufę komuś >.>) zamiast walić w pozycje przeciwników.
Teraz spamie smoke nades we wszystkie spoty z których ktoś do mnie wali (a ja nie zabardzo mam jak ich zdjąć) i dopiero wtedy się przemieszczam, muszę powiedzieć że naprawdę bardzo to pomaga. Przeciwnik jeżeli chce do czegoś strzelać, musi też się przenieść i nie do końca wie na co trafi wychodząc z chmurki, wtedy jest szansa ładnie go zdjąć.
Na obronie też się przydaje, po prostu całą linie obrony się dymem pokrywa co praktycznie unieszkodliwia snajperów
No i na pojazdy też w sumie granat w czołg i gość nie wie co się dzieje wokoło, przez co np recon może spokojnie podbiec i c4 podłożyć.
BTW UAV też może korzystać z specjalizacji z osłoną dymną, tylko że ma mierzoną, można piechocie na ziemi pomagać.