Witam serdecznie koledzy. Pisze do Was z pewnym dylematem. Nigdzie indziej nie znalazłem pomocy lub porady i trafiłem na to forum. Musze przyznać, że całkiem fajna rzecz
Ale przejdźmy do rzeczy. Mianowicie chodzi mi o pewna rzecz, tak jak w tytule tematu. Wyczytałem, że dwie gry są godne polecenia. Cabal i Dungeons & Dragons Online. W obydwie zagrałem i powiem, że przypadły mi do gustu. Jednak wiadomo, że aby cieszyć się w pełni grą, trzeba jakiś lvl osiągnąć. A ja po prostu na granie w dwa MMORPG nie mam czasu. I tutaj zaczyna się Wasza rola Panowie. Pomóżcie mi w podjęciu decyzyj, która gra jest bardziej wypasiona?? Którą byście bardziej polecili? Cabal czy DDO?
Napisze, co mnie interesuje w grach MMORPG:
-nie chce, żeby co chwile przelatywała koło mnie identyczna postać. Lubie się wyróżniać, więc chciałbym, aby były duże możliwości ingerowania w swoja postać. Duża ilości setów, broni, etc. etc.
-item mall, chciałbym żeby IM nie dawał duże przewagi graczom, którzy z niego korzystają. Chociaż jeżeli gra mi sie spodoba, to nie przeczę, że sam zacznę korzystać z IM
-chciałbym, żeby było co robić w grze. Żeby gra nie polegała tylko na grindzie. Oraz ,żeby po osiągnięciu max LVL było co robić.
-no i oczywiście jak dla mnie dużym plusem byłyby częste aktualizacje. Żeby było po prostu widać, że ktoś się tą gra interesuje. A nie, że jest to samopas
I chciałbym po prostu wiedzieć, która gra jest Waszym zdaniem lepsza? Dla której lepiej poświecić swój czas?
Pozdro