Cytuj:
2001-11-21 14:21, Coval napisał:
Przedstawilem kilka beznadziejnych, moim zdaniem, punktow twojego regulaminu. Ty zamiast pokazac mi, ze naprawde sa dobre i probowac przekonac do swoich racji to zwyczajnie chrzanisz jakies glupoty, ze jestem wyjadacz, ze umiem cut&paste robic i zwyczajnie rzucasz sarkastyczne odzywki. Moim zdaniem, od razy pokazujesz jaka atmosfera bedzie panowac/panuje na serwerze, nawet nie mam ochoty sie zalogowac...
Wiem dokladnie o czym mowie, tylko nie rozumiem czemu chcesz zmienic temat od samego poczatku.
Kiedys probowalem przekonac paru burakow do swoich racji na temat DZ ale sie nie udalo, bo oczywiscie twierdzili, ze to oni wiedza wszystko lepiej. Wybacz, ciebie nie znam i nie bede sobie strzepil jezyka po raz kolejny, bo to i tak nic nie zmieni.
Tematu nie zmieniam od poczatku tylko go kontynuuje poniewaz ty kolego chrzanisz i a to fakt faktem troszke mnie razi. Skoro w regulaminie wg. ciebie sa glupoty, ktore cie wogle nieinteresuja to po co wogle wypowiadasz sie na ich temat? Mowisz, ze nie grales na tym serwerze i jednoczesnie twierdzisz jaki tam panuje klimat. Wymyslasz jakies idiotyzmy wyssane z palca nie majac WOGLE zielonego pojecia o DZ. Sam zobacz czym sie mozesz pochwalic? Tym, ze udalo ci sie przeczytac regulamin? Ze ogladnales strone i sie przyczepiles do paru pierdol? No tak ktos musial i dlaczego to nie mialbys byc ty. Zwrocisz na siebie uwage i pokazesz wszem i wobec jaki jestes obeznany. Przykro mi sie naprawde robi jakie ludzie moga bzdury wymyslac na temat czegos o czym kompletnie nic nie wiedza.
I tu sie nie czepiam tylko i wylacznie do twojego okreslenia regulaminu, ale do twojego okreslenia klimatu na serwerze poprzez regulamin.
A jak masz problem to prosze, zaloz wlasny serwer, napisz wlasny regulamin. Z twoim obeznaniem powinienes byc najlepszy i wszyscy cie beda zapewne podziwiac.
EOT
Pozdrawiam.