Robo napisał(a):
koci napisał(a):
Potrzebuje jakis build pod lvlowanie shamka od 1-80.. Ludzie mowia ze teraz najlepiej jest lvlowac 1-60 enh, pozniej w outland zmienic sie na elemental itd.
Nie siedze w temacie bo od 3 lat nie lvlowalem postaci wiec licze na pomoc
Expiłem shamka w wotlku i cały czas grałem w enh. Co prawda na 60 lvlu dołączył do mnie kumpel swoim DK i reszte już razem pocisneliśmy, ale gdybym grał sam, to zostałbym w enh bo expiło się mega łatwo i przyjemnie.
Ja od początku byłem ele i expiło/expi (75 w tym momencie) się bardzo dobrze. Myślę że ench jedzie się trochę szybciej ale tez zależy czy ci procnie WF (tak jak w ele Lightning Overload jak procnie to przewanie nawet się do ciebie mobek niezbliży już leży) Poza tym można robić masówki dzięki talentom fire nova nieźle kopie a z tarcza zawsze trochę więcej na klatę weźmiesz.
Ostatecznie ja bym wybrał to co bardziej ci podchodzi czyli casterzy czy melee. Niema sensu się męczyć z melee jak ich nie trawisz tylko dlatego że minimalnie szybciej się expi w enh, chociaz trochę szmaciarzą zazdrościłem wilków, ele ostatni talent wypada przy nich bladziutko..
Bulida mam takiego
http://www.wowhead.com/talent#hVG0qfdItGfuAo0xM:jpZM0, odpuściłem crity w enh co by wsiąść talentów pod pvp troszkę więcej na serwie pvp nigdy niewiadomo kto cie od tylca ataknie a i w bg można się pobawić przecież i nie dostawać dzięki temu po dupie za bardzo.