Mark24 napisał(a):
Przestań pierdolić i wylewać swoje smuty kabraxis.
Nie.
Mark24 napisał(a):
do wątku dla fanów PS3 i namawiasz ich by grali na PC-tach.
Nikogo do niczego nie przekonuje. Podjalem temat zaczety przez ciebie. Tak, przez ciebie. Jedyna osoba ktora czuje ze musi cokolwiek komus udowadniac jestes ty. /faceplam
Mark24 napisał(a):
W odwrotności do ciebie człowieczku ja mam PC-ta I konsolę więc wiem co piszę i na czym mi się lepiej gra.
Mozg se jeszce kup.
Mark24 napisał(a):
A swoimi "argumentami" z dupy (zrób to, zrób tamto, zainstaluj to, dokup to za 1000zł, tamto za 2000zł, przesuń kanapę, 2 fotele i będzie tak jak na konsoli) - mnie nie przekonasz. Bo na PS3 podłączam i gram i nie muszę już niczego kupować/zmieniać/przestawiać/przełączać/podłączać/bawić się sterami etc.
lol
Mark24 napisał(a):
Jakość to ja miałem od czasów 286 z 640kB RAM i kartą graficzną Hercules i na razie mam totalnie dość tej jakości. Ty wtedy pewnie stawiałeś babki w piaskownicy i/lub bawiłeś się siusiakiem.
Bawilem sie siusiakiem jak odpisywalem ci na tego posta - zadowolony?
Mark24 napisał(a):
Generalnie won do wątku o PC/X360 bo PS3 nigdy nawet nie miałeś. Razoth - podobnie - won, też PS3 nie masz, to po uj zabierasz w ogóle głos. Zebrała się banda totalnych malkontetów i się pluje w temacie który ich w ogóle nie dotyczy.
Generalnie to zrob moze won na gola bo tutaj wczesniej czy pozniej znowu dostaniesz bana, zreszta juz cie reportlem do warna za kolejny niesprowokowany atak personalny, kazdy kolejny rowniez bedzie reportowany. A sorry tam tez maja cie za idiote. Hint dla nikumatych - poczytajcie na golu posty kolesia o ksywie "transcended". To nasz mareczek, naprawde podziwiam jego pociag do robienia z siebie debila.
Na serio moglbys przestac sie udzielac w tym topicu bo jakos nikt nie ma problemow tylko ty - znowu trudne dni masz?