Nie rozumiem w ogóle po co się wypowiadają tacy ludzie jak np. Morgul.
Na padzie da się spokojnie grać - w WIĘKSZOŚĆ gier znacznie wygodniej niż na klawiatarze i myszce. Ty tego nie wiesz bo niby skąd? Sprawdź najpierw.
Znacznie więcej tytułów wychodzi na konsolach. PC-ta sobie można zostawić generalnie do strategii i mmorpg.
Podsumowanie: Nie masz konsoli - nie zabieraj głosu bo nie masz pojęcia o czym piszesz. Przez całe życie orasz pole ursusem C-330 a silisz się na jakieś porównanie traktorów i samochodów. Do tego jako główną wadę samochodów - dajesz "za duża kabina", "tylko jeden bieg wsteczny"...
down:
Highlander - tak dla Twojej wiadomości. PC-tów jako maszynek do grania jest sporo więcej niż konsol, a mimo to taki MW2 sprzedał się 10 razy lepiej na konsolach. Mimo tego, że na konsolach jest gorsza grafa, gorzej się steruje, na padzie nie da się celować, sama gra jest 50% droższa, online na X360 jest płatny. Samobójcy co?
ja sobie radzę na padzie aktualnie lepiej niż w szczytowej formie na myszce i klawiaturze
Fakt, że gra w FPS-a na PC-cie mnie nudziła po 15minutowej sesji, ale coś tam kiedyś pykałem...