Senex napisał(a):
Czyli mam rozumieć, że nie mam prawa wyrazić krytycznej opini na temat wowa, bo:
- od razu czyni to ze mnie hejtera
- zaraz zleci się zakon pod wezwaniem najświętszego blizzarda i rozpocznie krucjatę w obronie ukochanej religii
Wyrazic opinie mozesz. Ale jesli ktos podaje za minus farmienie itemow w pve oraz pvp w grze MMO to jak tutaj nie polozyc sie ze smiechu na podlodze ?
"Nowa fifa 2010 jest beznadziejna, bo caly czas biegasz po boisku i starasz sie strzelic gola, tylko po to zeby za chwile zagrac z inna druzyna i znowu robic to samo. ZENADA! Przy okazji moim zdaniem trybuny sa hujowe, wiec caly gameplay jest generalnie do dupy"
Edit:
Crafting do szalowych nie nalezy, to wiemy wszyscy
Zbieractwo takie jak mining wola o pomste do nieba ( +500 hp na maks skillu !!
)
Ot, taki maly dodatek do gry.
Jedynie enginering wg mnie jest godny jakiejkolwiek uwagi. Sa fun przedmioty i naprawde engi sprawia mi radoche ( speed enchant na buty rzadzi).
Z drugiej strony engi jest chyba najbardziej zapomniana profesja.
Co dodatek malo info na jego temat, potem przez caly poczatek dodatku nic sie nie dzieje, az nagle dorzuca jakies nowe recepty.
Co mnie martwi, to to ze chca z niego zrobic tradowa profesje, bo lamusy na forach placza ze engi jest nie oplacalny. Podejrzewam wiec ze jesli sie blizz dotknie engi, to bedzie jeden wielki nerf i huj z tego bedzie :/