redrum atak konny na pociag pewnie jest - albo mozna sobie samemu zaatakowac.
w koncu gra, ktora daje dosc duze pole do popisu jesli chodzi o wybory (mimo, ze sa bardzo proste to jednak fun jest w uj) - zamiast placic - zastrzel
ale walka konna to jest dla mnie Masakra. po 4h gry nadal nie jestem w stanie wcelowac w kolesia (chyba, ze przez przypadek). fakt 'eye' powoduje, ze robi sie 'easy mode' ale bez tego - killowanie z konika jest dla mnie niewykonalne.
stealth kill'e tez niestety nie dzialaja ;/ dziabnalem wczoraj kolesia nozykiem a i tak mnie zauwazyli.
mimo to fun wyjebany - sama jazda konna jest super. polowanka, zbieranie kasy na pistolety. naprawde mile questy - i te banalne i te bardziej rozbudowane.
jedyne co wkurza niemilosiernie na ta chwile - to celownik. malutka kropeczka na srodku tv nie jest fajna. szczegolnie w nocy - czy wlasnie w walce na koniu.
ale klimat jest - bandy przejezdzaja przez miasteczka, strzelajac w powietrze, kolesie w miasteczku spaceruja, rozgladaja sie, w nocy probuja pokatnie gwalcic niewiasty. na 'stepie' mozna znalezc podroznikow siedzacych przy ogniu. ciagly ruch na drodze.
zrobilem 10% gry ;/