Temat już wałkowany setki razy i za każdym razem Mark odpowiada że on nie ma żadnych przyjaciół a od obcych ludzi "telefonu" nie będzie odbierał.
Wyobraź sobie Mark że inni mają przyjaciół i lubią sobie pogadać. A i fakt jak takie coś pomaga, np grając w rpg, farmujesz nudzisz się jak mops, to przynajmniej możesz sobie z kumplem pogadać, co akurat gra w inna grę i na jego ekranie dzieją się ciekawsze rzeczy
Bodziu napisał(a):
Powiedzcie mi, czy cos po ostanim Firmware nie jest spierdzielone, bo wczesniej mi Star Ocean chodzil rewelacyjnie a teraz mi sie wiesza (kurna wieszanie na konsoli LOL nie sadzilem ze cos takiego moze sie zdarzyc).
A moze mmi konsolla sie sypie ?
Mozna jakos wymusic ponowny update Firmware ?
Witaj w klubie mi też się ostatnio zjebał Firmware w PS3.
Spróbuj tego wyłącz konsole naciśnij power button na konsoli o trzymaj tak długo aż się wyłączy(za pierwszym razem konsola nie wie że chcesz się dostać do tych funkcji) . Odczekaj 3 sekundy, naciśnij i nie puszczaj power button i poczekaj na dwa szybkie piknięcia wtedy zabierz palucha. Poprosi cię o podpięcie pada przez kabel.
Wejdziesz do opcji administratora, z stamtąd się pobaw nie powinieneś stracić żadnych save, tylko opcja restore PS3 .... formatuje dysk.