Sorry za spam
Inna technika - juz nie moja podejrzalem ja u kogos - jest uciulanie kasy na zakup golema i kozystanie z niego w shame ( earth elems )Abstrachujac oczywiscie od faktu ze np ja sprzedam polakowi tegoz golema za pol ceny albo wrecz dam za darmo, a to jest niezla maszynka do robienia kasy.
Dobrym startem dla wariora jest natomiast zakup orc mask i mordowanie earth elem w orc dungeon - spawn nie jest obstawiony tak szczelnie jak w shame ale golema tu sie raczej niewprowadzi (orc brute)...
Jeszcze inna tachnika jest framowanie leather w delucji - 1 k skorki to 1-2 h roboty a za 1 k placa 10 k - a krowke to sie morduje chwile ( 2 - 3 Fireballe )
Sposobow zarabianai kasy przez noooba jest multum - nie sa to kwoty 1 - 2 mil dziennie - ale zeby taka kase zarobic to trzeba siedziec nonstop pod bankiem i obracac kasa i znac sie na towaze. I sa oczywiscie chempion spawn gdzie przy odrobinie szczescia mozna niezle zarobic.
Zapomnialem jeszcze o jednej sprawie - mianowicie robic sobie postac t-huntera lub tylko postac do framowania gold niesamowicie szybko i tanim kosztem zarabia sie na produkcji world map - inwestujac powiedzmy 500 gp w 100 blank map/scrol dostajemy zwrot w wysokosci ok 2000-2600 gp - w ok 10 min - co daje hmm 12k - 15k /h ? Nie ruszasz sie z miejsca, nietracisz regow - a kaska leci :/
COY Europa<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-10-20 15:00 ]</font>