smeagollum napisał(a):
Spelle nie lecą tak szybko jak inne skille? Moim zdaniem skilluje się je tak samo szybko. Chodziło Ci o selfbuffy? Rzeczywiście skilluje się je wolniej, bo nie można skillować ich na mobach (co przyspiesza skillowanie) ale to samo dotyczy skilla rage, więc pozostanę przy stanowisku, że nie ma różnicy pomiędzy czarami a resztą skilli.
Lecą o wiele wolniej. do tego im wyższy poziom tym wolniej. Kurcze znowu napiszesz, że pisze o niewiadomo jakich wymaganiach ale do magii spelle na 75 to MINIMUM. (a są przecież ludzie mający i po 100). W przypadku maga warto miec tego archmate bo to zawsze kilka pkd dmg więcej...no ale to 75 int. Spróbuj to skoxać.
Meele rośnie fajnie ale do pewnego poziomu, kox mastery od ok 50 to już męka.
Może to co piszę to duze wymagania ale nic nie poradzę, ze gram w gildi gdzie mag ma 100 archmage, lata ubrany w czesci infernala, z bronią min r50. Do tego mam jakies takie szczęscie, że zawsze trafiam na koxów
.
Piszesz, że gra nie oferuje nic poza pvp...no w zasadzie racja. Ale czemu do cholery jeszcze to pvp utrudniają :/. Nie wiem, zobaczymy co będzie po tym patchu, ale tym razem nie jestem zbyt wielkim optymistą.