Huckster napisał(a):
ale nie wiem czy czasem nie będzie tak, że te nowe WSy będą:
- tylko dla Runic weaponów
- jako kolejny stage w Magian Moogle
Pierwsze malo prawdopodobne (po tym co napisali w newsie chca to dac wiecej niz 100 osobom i dali ws na Gsword ktory nie ma runic weapona(mythica)) drugie juz bardziaj ale wziaz mi sie wydaje ze to raczej bedzie cos w stylu nyzul wsow tylko ze tym razem beda dostepne bronie do questow np po skonczeniu wotg.
a co do samych Wsow:
- duzo wydaje sie byc mocno powiazanych z elementami:
- duzo wydaje sie miec add effect
a teraz po koleji
Tornado kick - wydaje sie byc powiazany z fire element. pewnie 2hit jak dragon kick. mozliwe AoE
Blade: yu - na 100% powiazany z water i raczej 1 hit. Mozliwe ze wogole water dmg tylko. water jest powiazany z poison debuffem glownie wiec moze poison effect.
Aeolian Edge - wydaje sie powiazany z wind. 2hits. AoE?
Numbing shot - 2hit. raczej na 100% melee range bo pierwsze uderzenie jest melee a drugie to strzal.
Sanguine Blade - na ten czekam najbardziej. Wydaje sie, ze to na 99% drain mp lub hp na WS (jak catastrophe albo mystic boon) Cokolwiek to bedzie ddrainowac hp czy mp to dla pld/rdm bedzie cudo do solo. Na HNMy musialoby miec raczej dmg niezalezny od pDIF(roznicy ataku postaci do def moba) bo inaczej dmg i co za tym idzie drain pewnie bedzie ssal.
Bora axe Powiazany z ice. raczej ranged jak mistral axe. Raczej 2hit.
Herculean Slash znowu wydaje sie byc silnie powiazany z ice jak Blade: yu z woda. wydaje sie jakby to mogl byc Conal AoE. Byc moze magci dmg i byc moze paralyze add effect. Wygalda troche jakby najpierw byl physical dmg a pozniej ice dmg od "wybuchu".
Cataclysm - wyglada na powiazany z Darkness ( a jak
) i zaloze sie ze ma add effect ale jaki to juz nie wiem
. Raczej 2hit (chociaz wnosze to po animacji a taki Mercy stroke ma 4 hity chyba w animacji a jest 1 hit)
Infernal Scythe - Raczej 1hit physical. Troche wyglada jakby mogl byc uzyty na odleglosc.
Tachi: Ageha Ageha to rodzaj motyla. 1hit z add effectem na 99%. mozliwe ze add effect slow.
Sonic thrust Czyzby wkoncu dobry 1 hit dla DRG? yes, please!!!
Flash Nova - 1 hit add effect flash.
Refulgent Arrow - blyskajaca strzala
Nie mam pojecia
Fell Ceave - AoE ? 2hit? Zajebista animacja