Ziolo napisał(a):
Mam 3 kompy, na jednym z nich jest zainstalowana drukarka. Udostpnilem ja przez siec. Wszystkim wszystko dziala, tylko jak ja chce drukowac to nic sie nie dzieje.
Dodaje normalnie drukarke przez dodaj drukarke > drukarka sieciowa.
Wszystko sie instaluje normalnie i drukarke jest wykrywana.
Niestety jak chce cos wydrukowac to nic nie dziala :/ Widze ze jest wysylany dokument do drukarki, a potem nic.
Ma ktos jakis pomysl co to moze byc ?
Bumpuje temat bo porada robala nie zadla egzaminu.
Kolejny dzien mija mi pod znakiem reinstalowania sterownikow, szperania w googlach, rzucania kurwami przed kompem. Nic nie pomaga.
Otwieram oknow dokumentow ktore ida do druku i widze jak kazdy sobie swobodnie drukuje. W momencie gdy ja daje drukuj, rowniez pojawia sie moja strona w kolejce, widnieje napis drukowanie - gosc - stron 1 i tak przez kilka chwil a nastepnie dokument znika i oczywiscie nic sie nie drukuje.
Pomoc mile widziana bo moje cisnienie zaczyna dobijac do 200 i widmo nieuchronnego harakiri staje sie coraz bardziej realne.
PS. Nie dalej jak tydzien temu wszystko dzialalo mi normalnie.
Wszystko zaczelo sie chrzanic od momentu gdy na kompie hoscie ( drukarka polaczona przez USB ) zaczely sie dziac jakies dziwne rzeczy z koncentratorem USB.
Ale po 2-3 restartach znowu USB dzialalo normalne tylko ze mi juz drukarka nie dziala.
Edit: Firewalle + nortony - wszystko odlaczone