iniside napisał(a):
Shador von Dal napisał(a):
iniside napisał(a):
IcE napisał(a):
iniside napisał(a):
Odezwal sie czekajacy na SWTOR MSG (Multiplayer Singlplayer Game). ;o..
Z ta róznicą ze w TOR juz widac ze będzie co robic przez długi czas nie mówiac o nieliniowosci np questów i opcji/zachowania wobec NPC w trakcie ich wykonywania. A WH to WH - giwerka w łape i dawaj. Pytanie ilu graczom wystarczą tak "ambitne" załozenia na dłużej niz kwartał (kwartał
- Foptymista ze mnie ).
Questy, story itd. to pierdoly ktorych i tak nikt ni czyta i kazdy ma dupie, grajac w MMO.
Oj sorry... a Ty to, za przeproszeniem, pierdolisz.
Nie mow ze czytales questy grajac np. w WoW ? Ja tego nie robilem, mysleze podobnie jak jakies 95% graczy. Kazdy albo patrzyl na nazwe questu i wchodzil na thotbot (albo allkhazam albo cos innego) i szedl mordowac. Szczerze mowiac w zadnym mmo nie czytalem questow bo po cholere ? To byl tylko srodek do osiagniecia max level a nie jakies fasynujace cholera wie co.
Cytuj:
Nikt nie zwrócił uwagi, że trailer WH40K mocno graficznie przypomina warcrafta? Nie żeby mi to przeszkadzało, ale takich komentarzy się spodziewałem przede wszystkim
Zapraszamy do innego tematu. Juz tam powiedzili i zostali na dluzsza mete zignorowani ;p.
Cytuj:
Ten news ameryki nie odkrywa
Nowością jest natomiast trailer z E3
Bo to trzeba odrazu na ostatnia strone zajrzec ;p.
Oczywiście, ze czytałem! Np. takie questy powiązane z Uldaman były dla mnie zajebiaszcze bo odkrywały tyle lore z Warcrafta, że to głowa mała!
No ale co kto lubi, ja pogrywałem też na RpPvP.
Dlatego mam nadzieję, że w questach WH40k będzie masa ciekawych questów nawiązujących do lore. Bo podręcznik do systemu bitewnego przeczytałem od deski do deski (nie wspominając, że miałem w ręku białego kruka czyli fabularke do wh40k)