raggnarok napisał(a):
Dokladnie, kogo interesuja bebechy konsoli jesli na platformie jest pare tytulow na krzyz, w ktore warto zagrac. Na moim PSP milo wspominam moze 3-4 gry przez caly zywot konsoli, na moim DSie czesto tyle fajnych gier wychodzi w przeciagu pol roku. Sony kompletnie zle podeszlo do PSP na poczatku i dopiero ostatnio uznaja, ze to nie jest PS3 w formie handhelda, tylko zupelnie inna platforma. Niestety juz za pozno zeby uratowac PSP, a szkoda, bo to fajna konsolka.
Swoje PSP wlasnie sprzedalem, bo od roku w nic na niej nie zagralem. 3DS zapowiada sie genialnie jak dla mnie. Moc obliczeniiowa jak PSP, a moze troche lepsza, kompatybilna z obecnym DSem, ma analoga, ma zajebisty support developerow, ma 3D. To bedzie idealna konsolka i szczerze watpie czy ewentualny PSP2 da rade sie mu przeciwstawic.
Zaskakuje mnie za to iphone. Przymierzam sie do zmiany tele i pewnie kupie wlasnie iphona ze wzgledu na rosnaca baze naprawde swietnych gier.
Keii, mowisz ze teraz cos fajnego wyszlo na PSP z rpgow? Rzuc tytulami plx.
Ja na swoim PSP caly czas znajduje cos do pogrania, czesto musze podejmowac ciezkie decyzje bo 4GB karta przestaje starczac. Teraz, kiedy wyszly minis, mozna naprawde pocisnac w wiele, coprawda mniejszych, ale czesto fajnych gier.
Na PSP jest wiele fajnych gier, o ktorych zupelnie sie nie slyszy. Dla przykladu, ponad rok temu nie mialem pojecia ze jest cos takiego jak DJ Max, dzisiaj nie wyobrazam sobie psp bez niego. O grach pokroju "Holy Invasion of Privacy Badman!" w ogole sie nie slyszy, a sa innowacyjne i ciekawe.
Ja mam swojego psp juz trzeci rok, i jestem z niego bardzo zadowolony. Moze roznica polega na tym ze nie spodziewam sie po nim wysoko profilowych gier, i nie czekam na releasy typu GoW, MGS, etc. Wole mniejsze produkcje, tworzone od podstaw z mysla o psp.