Parę komentarzy spod tekstu. Niezły flame się zrobił. Kamilus = tczewiak.
Jednym słowem kamilus jest nieukiem, nierobem, kłamczuchem, obibokiem, tchórzem, chamem i dnem.
O ile pamiętam, jego kobieta również podjęła się tego zadania, więc uważam, że są siebie warci.
23.06.2010 01:29:26
Cytuj:
kamilus o godzinie 01:16 napisał:
a Ty najzwyczajniej w świecie nie odpowiadałeś na wiadomości.
Ty jesteś większą kurwą niż myślałem. Pytałem się na GG, pytałem przez maila, pytałem twoją kobietę, dzwoniłem.
Zero odpowiedzi.
Zaskoczyłeś mnie kolejny raz, bo razem ze znajomymi obstawiałem, że wymyślisz chorobę w rodzinie albo jakiś inny wypadek losowy, a ty zachowujesz się jak ścierwo do samego końca.
Od ciebie nie dostałem ani wiadomości na gg, ani telefonu, ani maila, ani sms, więc mówienie, że nie odpowiadałem na jakieś wiadomości to już czyste skurwysyństwo, akt tchórzostwa, jakiego nawet po tobie się nie spodziewałem.
Obaj wiemy, kto mówi prawdę. Obaj wiemy, jak wiele, naprawdę wiele razy w ciągu ostatnich tygodni wypominałem ci brak honoru - najczęściej kiedy okłamywałeś mnie. I widząc jak bardzo cenię sobie honor, ty potrafisz coś takiego tu pisać...
Jak nisko musiałeś upaść, aby iść dalej w kłamstwa?
Przemyśl to. To, gdzie teraz jesteś, jest dnem człowieczentwa.
Ps. Gratuluję pralki tczewiak, gdyby nie ten topik to nie domyśliłbym się, że tczewiak=kamilus.