tiomor napisał(a):
kozas15 napisał(a):
Asmax napisał(a):
Ale ladna mafie frajerow sobie tam zrobil. Nie wiem jak niskie mniemanie o samym sobie trzeba miec i jakim fletem mozna byc zeby pisac:
Cytuj:
Wiesz, może i są tego plusy, bo Ci którzy na prawdę lubią Kominka i chcą go czytać, to i tak zostali i zostaną. I będą czekali na Twoje teksty do skutku! A Ci, którzy odwrócili się dupą do Kominka, to po prostu gupie uośe! Więc nie ma co za nimi płakać
Gdyby chociaz to bylo dobre. Ale wnioskujac po tym czyms o risenie na youtubie( jaka z tego recenzja? raczej zbior sucharow) naprawde dziwie sie jak sie on takiego koleczka adoracji dorobil.
Kwestia gustu, ja jestem zwolnikiem betonu totalnego, wiec przy tych recenzjach swego czasu posmialem sie troche;)
Ale blog jaki taki jest mocno sredni, elki nic nie przebije - jedyny blog jaki czytam
http://elka-gra.blog.pl/ - glupia bijacz;D
Oczywiscie ze to kwestia gustu, ale tutaj jest znaczny przerost formy nad trescia. Recenzja tego nazywac nie mozna, bo nic o grze czlowiek sie nie dowiaduje. Wiecej moze powiedziec sam gameplay bez komentarza zadnego. Ja tez lubie obejrzec cos niekoniecznie wyrafinowanego- np. angry video game nerd czy zero punctuation z yathzee, ale to jest calkowicie inna liga