Templair napisał(a):
Dzięki za hinty ...
@Oyci3C: Na start to musze sie od niego dopchac. Rozjezdza mnie pierwszy szkieletor na tym stage. Jak juz sie dopcham sprobuje go Soul Arrow pojechac jak mowisz
...
@Shador von Dal: Macy nie probowalem, a uniki wychodza mi z dupy bo jade w zbroi i zamiast robic unik to wale w ziemie jak kloc. Mozna purple flame shield parowac ciosy tych szkieletorow? Jesli tak to moze warto postac na wiezyczce 2h i ponapierac w dragona z soul arrows ...
T.
No purple flame shield sparuje uderzenia tych pierwszych szkieletow tak, ze nic Ci nie zrobia. Wyglada to w ten sposob, ze jak zaczyna sie turlac w Twoim kierunku to parujesz. On w Ciebie wjezdza i uderza. Teraz zaleznie od uderzenia bedzie to zwykly hit ktory odbije sie od tarczy i wtedy (w moim przypadku) jeden hit z mace i pada szkielet. Lub wyprowadzi on mocne uderzenie (znad glowy) ktore sparuje (stamina mi zejdzie do 0) i wyprowadzi kolejne uderzenie tj. pchniecie do ktorego stamina mi sie juz zregeneruje i po tym znow jeden hit moj i szkieletor pada.
Tam jest o tyle przyjemnie, ze jesli dobrze to rozegrasz to sciagasz na siebie po jednym szkielecie
edit:
sparujesz tez ze trzy uderzenia czerwonookiego i padniesz
Ale lepszy rydz niz nic (oczywiscie, zalezy tez od tego ile masz hp i staminy)